Nieuws

Rhomy ofwel Rhythm And Blues v.d. Ossekoele werd gedekt door Xemm v.d. Ossekoele. Rhomy woont bij Janet en Xemm is de reu van Janet. Hoewel ze alle tekenen vertoont, is het nog niet zeker of ze drachtig is.

Als het nestje in juni geboren wordt zal dat ook bij Janet zijn in Loenen op de Veluwe. Voor eventuele pups hebben we voldoende gegadigden.


Eind februari werd Lisah (Otterstone Jinni Jenniz) gedekt door mijn eigen reu Ori (Oriflamme Fiery Lucifer). Het bleef lang onzeker maar ineens werd het duidelijk dat ze drachtig was.

En op zondag 26 april 2020 werd te Beesd bij Elly een prachtig nest geboren van 4 reuen en 2 teven (waarvan 1 blauw). Hoewel ze erg klein waren bij de geboorte maakte hun levendigheid alles goed. Ze groeien prima. Lisah moest even wennen maar nu is ze een fantastisch moedertje.

Deze pups hebben hun gouden mandje al toegewezen gekregen.


Op 5 februari is onze Uta (Ukemochi HE v.d. Ossekoele) gedekt door Oriflamme Fiery Lucifer, een prachtige reu van Elly Weijenborg.Het is nu 4 weken geleden en ik durf te zeggen dat ze drachtig is. We hopen dat alles goed zal blijven gaan. Eindelijk was het dan zover na een makkelijke bevalling zijn er op 8 april 5 prachtige pups geboren.

Hierboven een plaatje van het complete nest.
Het zal geen verrassing zijn voor eventuele belangstellenden dat alle pups reeds besproken zijn