Honden van Els

Zora 

Van Uta’s eerste nest met Ori (Oriflamme Fiery Lucifer) hebben we Zora (Zarpanit HE v.d.Ossekoele) aangehouden en zij is op 8-4-2020 geboren. Het is een lieve ondernemende pup.

Uta

Uta heet officieel Ukemochi HE v.d. Ossekoele. Haar ouders zijn Bryson (Windrush v.d. Thij) en Holly (Hecate HE v.d. Ossekoele) en ze is geboren op 8-11-2017. Ze is getest en genetisch vrij van SLEM.
Ze is een erg ondernemend hondje en klimt graag overal op. Ook is ze “gezegend” met wat jachtinstinct, en ze kan uren aan het zoeken en graven zijn naar muisjes en mollen. Zelfs toen haar pups een week oud waren, verliet ze de werpkist om even later met een dooie muis binnen te komen, die ze gewoon in haar mand neerlegde.
Met Ginny mag ze graag spelen/rennen in de tuin, terwijl ze nog steeds erg onderdanig naar haar is.


Holly

Geboren op 17-12-2011 en dochter van Waico (Waldemar Waigon HE v.d. Ossekoele) en Hera (Hera v.d. Ossekoele). Haar “doopnaam” is Hecate HE v.d. Ossekoele. Zij is getest en vrij van SLEM.
Holly is een erg aanhankelijk hondje dat graag verwend wordt, maar vanwege haar voedselallergie niet met koekjes en/of gluten-bevattende etenswaren. Gelukkig heeft ze het niet doorgegeven aan haar puppen.
Holly woont bij onze dochter, aangezien het bij hen zo stil in huis was na het overlijden van Leia.

 


Ginny

Guinevere HE v.d. Ossekoele (roepnaam Ginny) is geboren op 23-4-2011. Haar ouders zijn Magic Man Kuburumba en Leia (Thaleia HE v.d. Ossekoele).
Ginny was wat groot van formaat maar alles klopte. Ze heeft haar kwalificaties gehaald, zodat we toch met haar konden fokken. Na haar tweede nest wilden we van haar volgende nestje een pup houden. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn, want ze heeft na dekkingen met verschillende mooie reuen geen enkele keer meer opgenomen. Ginny is een lieve en zorgzame hond die bijvoorbeeld heel graag mee gaat wandelen. Ook zij heeft het jachtinstinkt in haar genen. Ze helpt met het opvoeden van pups hier in huis. 

Reacties zijn gesloten.